porownuje do BKD - ale po otwarciu maski i przysluchaniu sie pracy zimnego silnika - nie moge stwierdzic zeby 170-ka byla jakas bardzo przyjemna w odsluchu - pracuje inaczej i troche ciszej niz BKD ale przepasci nie ma - moze troche mniej wala te piezowtryski
gwizdająca turbinka
Zwiń
X
-
zależy jak gwizda,ale turbo ma to do siebie ze sobie pogwizduje-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Sigma_74
zamin zadasz pytanie, prosiłbym o szukanie forum, było to poruszane miliony razy.
np: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=turbina
Komentarz
-
Zamieszczone przez kristophespaliny w jakim sensie ?? kolor ?[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Nie na czarno tylko na niebiesko kopci, bo to jest kolor palonego oleju i smród jak sqrwenson. Dym jest gęsty i długo się utrzymuje w powietrzu w koło samochodu.
U mnie gwizdało przy przyspieszaniu, a przy zmianie biegu- jak zdejmowałem nogę z gazu to był jakiś taki terkot - jak pokrywka na garnkach.
Pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez O II RS LINEMAM O2 1.9 BXE - CZY SŁYCHAĆ W NICH TURBINĘ ? JA TAM NIC NIE SŁYSZĘ - WALNIĘTA ? :? PRZEBIEG 18000, W SUMIE OD NOWOŚCI NIE SŁYSZAŁEM.
JAK MIAŁEM O1 AHF TO BYŁO CO INNEGO - ŚWISZCZAŁA AŻ MIŁO.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Witam,
a jeśli przy 140km/h na 4 biegu delikatnie spada moc i ponownie wraca (przerywa) kopci na biało i więcej się nie da jechać niż 140km/h nawet na 5 biegu max 140km/h ?www.sukces.osw.pl -5% rabatu na kursy języków obcych dla OCP
Komentarz
-
-
U mnie ładnie pogwizduje na 3 biegu zwłaszcza jak się przyśpiesza w zakresie 50-80 km/h
Zamieszczone przez regisWitam,
a jeśli przy 140km/h na 4 biegu delikatnie spada moc i ponownie wraca (przerywa) kopci na biało i więcej się nie da jechać niż 140km/h nawet na 5 biegu max 140km/h ?Była 1.9 TDI AHF Elegance
190KM/395Nm
Jest A6C6 3.0TDI V6 Tiptronic
277KM/561Nm
Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
wiem wiem dzięki za podpowiedz, dołączyłem się do tematu ponieważ weszliśmy na temat koloru spalin także podłączyłem się pod temat 8) tymczasemwww.sukces.osw.pl -5% rabatu na kursy języków obcych dla OCP
Komentarz
-
-
tuszynski
Zamieszczone przez CasperU mnie ładnie pogwizduje na 3 biegu zwłaszcza jak się przyśpiesza w zakresie 50-80 km/h
Komentarz
Komentarz